BILI SU PRIJATELJI

Ćiro: Jučer sam se čuo s njegovim doktorom, kao da sam izgubio nekog najbližeg

01.03.2021.
u 11:56

- Bio je to jedan obiteljski odnos, sada mi je kao da sam izgubio nekog najbližeg. Eto... Informacije doktora jučer nisu bile dobre, ali nisam mislio da će na kraju biti najgori mogući ishod - govori legendarni izbornik

Još jučer sam se čuo s njegovim doktorom u Merkuru. Rekao mi je da je jako slabo, ali nisam vjerovao da će to završiti tragično. Tako da sam ja vodio računa o njegovom zdravlju, rekao nam je u razgovoru trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, o smrti svog obožavanog Cice Kranjčara. 

Naime, i Cico je bio jedan od njegovih učenika, ali i više od toga. Bio je prijatelj, netko koga je Ćiro poznavao u srž. Netko pred kime nije ništa krio. Bili su nerazdvojni. 

- Bio je to jedan obiteljski odnos, sada mi je kao da sam izgubio nekog najbližeg. Eto... Informacije doktora jučer nisu bile dobre, ali nisam mislio da će na kraju biti najgori mogući ishod - tužno nam govori legendarni izbornik.

Po mnogočemu Ćiro pamti svoga Cicu, ali posebno po onoj slavnoj 1982. godini. 

- Dijete moje, ne samo da sam ga dobro poznavao, nego sam znao jednu istinu puno bolje nego drugi! - rekao nam je ponosno Ćiro pa se prisjetio slavne modre generacije: 

- Mi smo razveselili cijeli puk 1982., a da nije bilo Cice Kranjčara nikada to ne bismo uspjeli! Sigurno! - rekao je. 

Koliko ga je obožavao govori i ovaj podatak: 

-  Čekao sam ga kao ozeblo sunce da se vrati iz vojske. Onda je došao i u drugom dijelu sezone zabio više golova od golgetera Cerina koji je bio cijelu sezonu.

Pamtit će ga, kaže, samo po najboljem. 

- Imao sam s njim jedan divan odnos. Prijateljski. Družili smo se i u Iranu gdje smo zajedno bili treneri i imam najdivniju uspomenu na njega. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije