ZABIO ŠEST KOMADA

Cindrić: Probili smo led, sada će sve biti lakše

DPA/Pixsell
11.01.2019.
u 21:46

Cindrić je preuzimao odgovornost kada je bilo najteže i utakmicu završio s šest golova

Probili smo led, ubilježili pobjedu na otvaranju i sada će sve biti lakše - izjavio je nakon pobjede nad Islandom u prvome kolu SP-a u Münchenu hrvatski rukometaš Luka Cindrić.  

Cindrić je utakmicu završio s šest golova, te je preuzimao odgovornost kada je bilo najteže, u trenucima kada su Islanđani u dva navrata vodili s više od dva razlike. 

- Dvaput smo bili u zaostatku, ali pokazali smo karakter, zgusnuli smo obranu i došli do nekih lakih golova. Mislim da je to put kako moramo igrati ubuduće. Islanđani su nas iznenadili dobrom igrom, izlaze puno u dubinu. Koncentrirali smo se na Palmarssona, ali su nam ostali bekovi zabijali. Probili smo led, pobjeda je ipak najbitnija i sada će sve biti lakše - kazao je igrač Kielcea.    

Vratar Marin Šego bio je jedan od junaka dvoboja s 13 obrana. 

- Utakmica je bila zanimljiva za gledanje, dosta izmjena vodstva. Islanđani su jako brzi, šutirali su iznad kukova što je jako teško. Ali mislim da smo pokazali karakter, a može biti i bolje. Igrali smo na mahove, petnaest minuta je bilo dobro, a petnaest minuta smo 'štekali'. Srećom, uspjeli smo doći do vrlo važne pobjede.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije