Skupština

Ciljevi u sezoni ostvareni, Lujo Ilić ostaje na čelu kluba

26.05.2018.
u 08:23

Bez posebnih novina prošla je redovita godišnja izborna skupština GOŠK-a. Na čelu kluba ostaje predsjednik Lujo Ilić.

Malo iznenađenje

Jedini trenutak kada je rad skupštine izišao iz očekivanog konteksta, bilo je “davanje mandata na raspolaganje”, od strane starog – novog predsjednika Ilića. Prije toga, u kraćem osvrtu Ilić je utvrdio kako su sve obveze prema igračima izmirene što je, za prilike u bh. nogometu, podatak vrijedan pozornosti. Imajući to na umu, te iznenađujuće dobar plasman, 1. mjesto u Ligi za ostanak, takav ishod skupštine se mogao i očekivati.

Uz predsjednika Ilića, za dopredsjednike kluba izabrani su Nikica Pehar i Goran Sušak. Ulogu predsjednika skupštine i u predstojećem razdoblju obnašat će Pero Jurković, a dopredsjednika Martin Mustapić. Uz njih, u Upravni odbor izabrani su - Pero Arapović, Marko Pavlović, Željko Lovrić, Vinko Jurković, Vinko Milošević i Ilija Jurković. Za tajnika je izabran Tomislav Limov, a za rizničara Živko Korda.

Na redovitoj godišnjoj skupštini premijerligaša iz Gabele izabran je i novi Nadzorni odbor, usvojene izmjene statuta, koji je prilagođen aktima Nogometnog saveza BiH.

Ispunjeni ciljevi

Jedan od zaključaka skupštine bio je da su ciljevi u sezoni ispunjeni. Kada je riječ o planu rada, pred NK GOŠK su izazovi jer ih čekaju poslovi uređenja okruženja stadiona – parking, zatim ponovno natkrivanje tribine, koja se proljetos urušila, izgradnja reflektora, jačanje rada omladinske škole... Primjetno je bilo da se rezultatsko ostvarenje u prošloj sezoni nije isticalo pa je sve proteklo u znaku izazova koji slijede, a oni su zaista krupan zalogaj i za puno veće sredine od Gabele.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije