tenis

Čilić pao na ATP ljestvici

marin čilić
BENOIT TESSIER/REUTERS
07.11.2022.
u 11:54

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pao je za jedno mjesto na najnovijoj ATP ljestvici i sada je 18. igrač svijeta. Borna Ćorić je ostao 26., Borna Gojo je napredovao za tri mjesta na 145. poziciju, a Nino Serdarušić ima skok od 26 mjesta i sada je 254.

Novi pobjednik Paris Mastersa Danac Holger Rune napredovao je s 18. na 10. mjesto, što mu je najbolji plasman u karijeri, a poraženi u finalu Novak Đoković pao je za jednu poziciju i nalazi se na osmom mjestu.  Španjolci Carlos Alcaraz i Rafael Nadal zadržali su prvo i drugo mjesto, dok se Grk Stefanos Tsitsipas popeo dva mjesta na treće.

Norvežanin Casper Ruud zadržao je četvrto mjesto, a ruski tenisač Danil Medvedev pao je za dvije pozicije, na peto mjesto. Kanađanin Felix Auger-Aliassim, Rus Andrej Rubljev i Amerikanac Taylor Fritz napredovali su po dva mjesta, na šesto, sedmo i deveto mjesto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije