RASTANAK OD KRANJČARA

Cicu na počinak ispratile brojne poznate osobe: Dalić, Mamić, Ćiro, Šimunić, Šimić...

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/8
05.03.2021.
u 17:13

Kranjčar je pokopan u Aleji velikana, uz legendarni Dinamov dvojac iz generacije 1967. – Slavena Zambatu i Krasnodara Roru

Brojni su se u petak poslijepodne na Mirogoju oprostili od Zlatka Kranjčara. Na sprovodu je bilo nešto više od tisuću ljudi, a legendarnog Cicu na posljednji počinak su došle ispratiti i mnoge osobe iz javnoga života.  Nekadašnji suigrači, nogometaši koje je trenirao, kolege treneri, predstavnici Dinama.

Na ispraćaj su, između ostalih, stigli Zlatko Dalić, Miroslav Blažević, Marko Mlinarić, Zoran Mamić, Ante Čačić, Dario i Jelena Šimić, Joe Šimunić, Stipe Pletikosa, Mirko Barišić, Zorislav Srebrić, Velimir Zajec, Stjepan Deverić, Tomo Ivković, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Aljoša Asanović, Nikola Jurčević, Antonio Franja, Dalibor Poldrugač, Mirko Jozić, Ljupka Gojić Mikić, Filip Juričić... Kranjčar je pokopan u Aleji velikana, uz legendarni Dinamov dvojac iz generacije 1967. – Slavena Zambatu i Krasnodara Roru. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije