Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Sport

Četvorka preuzela upravljanje NK Vitezom

14. srpnja 2017. u 08:00 0 komentara 459 prikaza

Nakon povuci - potegni, napravljeni su pomaci naprijed. Naime, nitko se nije htio prihvatiti čelne funkcije u NK Vitezu, a dotadašnji predsjednik Slaven Garić podnio je neopozivu ostavku.

Uprave ili Predsjedništva, Skupštine… nije ni bilo i govorilo se: “Tu se baš ništa ne može uraditi”. Istina, predsjednik u ostavci nije odustajao, a u tim njegovim nastojanjima uključio se i predsjednik Udruge poslodavaca Vitez, Anto Rajković s porukom, koja je bila i odgovor pesimistima: “Znamo što ne možemo, hajmo vidjeti i uraditi što možemo”.

- “Vrućega krumpira”, predsjedničke funkcije, nitko se nije htio prihvatiti iako je u igri bilo nekoliko uglednih Vitežana, a onda, u srijedu se okrenulo.

I dogovoreno je “solomonsko rješenje” da će na čelu kluba umjesto predsjednika biti četvorka ravnopravnih, ma kako se to tijelo zvalo.

Znači, tog i dalje “vrućega krumpira”, prihvatila se četvorka, dvojica mladih gospodarstvenika, Igor Šakić i Bojan Rajković, nekadašnji nogometaš NK Viteza, iskusni gospodarstvenik, vlasnik tvrtke Bogner-Edelstal, Jozo Miškić nogometno najiskusniji, svojedobno dugogodišnji član upravnih struktura i predsjednik NK Vitez, predsjednik NS Srednjobosanske županije, dugogodišnji član NS Federacije i BiH Dragan Šafradin. U četvrtak su novoizabrani, skupa s predsjednikom u ostavci, održali prvi sastanak.

- Na prozivci pred početak priprema najavio sam neopozivu ostavku iz objektivnih i razumljivih razloga.

Hvala Bogu, iako ne u potpunosti, krenulo je na bolje i izabrana četvorka uglednih ljudi vodit će NK Vitez, “gasiti požar”, rekao bih, do klupske Skupštine kada će biti izabrana i sva tijela nužna za rad i funkcioniranje našega Viteza.

U situaciji u kojoj se nalazimo nije bilo vremena za čekanje Skupštine i iskreno vjerujem da će novoimenovani uspješno odraditi ono najnužnije da naš klub uspješno i organizirano uđe u novu sezonu. A ja, kako sam i kazao, u okviru svojih mogućnosti bit ću na raspolaganju čelništvu u svakom trenutku, rekao je Slaven Garić.•

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.