NASILJE NAKON UTAKMICE JUNIORA

Četiri Posušaka suspendirana, dvojica igrača Branitelja ozlijeđena

posusje
Posusje.net
11.09.2014.
u 09:21

Iz Branitelja su najavili kako će priča dobiti i sudski epilog

NK Branitelj, prvoligaš iz Mostara, u svojoj omladinskoj školi okuplja preko 150 djece koja su iznimno uspješna u natjecanjima svojih uzrasta. Kadeti su aktualni prvaci Omladinske lige jug FBiH, a ne zaostaju ni juniori. Ovo bi bio idealan uvod za priču o uspješnom radu mladih uzrasta, no na žalost razlog pisanja ovoga teksta je sasvim drugi. - U nedjelju je igrano redovito kolo protiv NK Posušja, kadeti su izgubili 3:2, dok su juniori slavili 1:2. Nakon posljednjega sučeva zvižduka na terenu i oko njega je nastala gužva i nemile scene koje bi zgrozile svakoga normalnog - počinje svoj govor trener juniora i kadeta NK Branitelj Miroslav Vučić.

- Odmah po završetku utakmice, četvorica igrača (juniora) Posušja su skinuli dresove i nasrnuli na naše igrače, koji su se branili uz našu pomoć. Drugi nasrtaj se dogodio ispred gola, a treći na samom izlazu, kada se priključio i dio gledatelja. Dvojica naših igrača su doslovno 'iscipelarena' na podu i samo pribranošću našega tima i igrača nije došlo do najtežih ozljeda. Za naša dva igrača smo spremili urednu medicinsku dokumentaciju i nije isključeno da osim kazne NS FBiH, ovaj slučaj dobije i sudski epilog. To što smo doživjeli, od uvredljivoga navijanja, napada na našu djecu, pa do napada dijela navijača, ničim se ne može opravdati - kaže Vučić. Dodaje kako policija nije bila prisutna na stadionu za vrijeme nereda. - Nerazumljiva mi je i neobjašnjiva količina mržnje iskazana u Posušju, posebno zbog toga što nikada nisu imali neugodnosti na našem terenu. Briga roditelja djece koja igraju za naš klub je sasvim opravdana, ne vjeruju u sigurnost svoje djece kada idu na gostovanja, i to je ujedno razlog zbog kojeg smo odgodili utakmicu ovog uzrasta zakazanu protiv Livna - ističe Vučić. Nogometni savez FBiH je suspendirao četiri igrača Posušja nakon nereda na terenu, a iz HNK Branitelj su poručili kako članovi nogometnog kluba iz Posušja i dalje mogu slobodno doći na njihove terene, te kako će i dalje imati pristojan doček u ovom mostarskom klubu.

Ključne riječi

Komentara 1

BK
B Kosa
09:54 13.09.2014.

ako je ovo istina onda izgrednici iz posusja trebaju se stiditi

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije