REAKCIJA IZBORNIKA

Červar: Žao mi je, sve smo imali...

17.01.2018.
u 07:05

- Hvala navijačima u Splitu jer su bili fenomenalni. Split je pokazao da je fantastičan organizator i može im pozavidjeti svaka metropola Europske unije. Pokazali su kulturu i možda su bili bolji od nas.

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je prvi poraz na Europskom prvenstvu. Bolji od Červarovih izabranika bili su Šveđani sa 35:31.

- Imali smo loš dan i Šveđani su bili bolji. Bez obrane je vrlo teško parirati protivniku. Ako nemaš obranu ne možeš računati da dobar rezultat. Žao mi je zbog publike i zbog organizacije jer je bila savršena. Žao mi je jer sve smo imali i ne prenosimo četiri boda - rekao je Červar.

- Igrali smo obranu 5-1, 6-0, 3-3, sve smo pokušali. Šveđani su bili dobri i čvrsti u obrani. Žao mi je. Zabili su neke nemoguće golove, a mi smo gubili ničije lopte. Moramo sada ovo analizirati i vidjeti koje su slabosti - rekao je Červar i dodao:

- Pristup nije bio agresivan. Možda smo misli da će biti lakše, ali nije tako. Šveđani su pokazali da su kvalitetni.

Na kraju je prokomentirao navijače.

- Hvala navijačima u Splitu jer su bili fenomenalni. Split je pokazao da je fantastičan organizator i može im pozavidjeti svaka metropola Europske unije. Pokazali su kulturu i možda su bili bolji od nas. Nadam se da će publika u Zagrebu doći u velikom broju.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije