nakon pobjede

Červar pohvalio mlade igrače: Pokazali su neustrašivost!

Lino Červar
Igor Kralj/PIXSELL
19.01.2021.
u 21:24

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Katar 26:24 (13:11) te osvojila prvo mjesto skupine C i s tri boda odlazi iz Aleksandrije u Kairo gdje će nastaviti nastup u drugom krugu natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

- Čestitam igračima na borbi, u ovakvim okolnostima pobijediti ih, gdje su imali sve na njihovoj strani, stvarno je jako dobar rezultat, izjavio je hrvatski izbornik Lino Červar nakon pobjede nad Katarom. Posebno je pohvalio mlade igrače, prenosi HRT. 

- Zadovoljan sam što su u odlučujućim momentima mladi igrači pokazali neustrašivost i hrabrost, nisu plakali, već su se borili. Martinović je promašio jednu loptu, ali nije se ustrašio, nego je išao dalje pucati. To je važno. Halil i Šarac su isto pokazali hrabrost u najdelikatnijim trenucima. U rukometu trebamo imati borce, karakterne igrače, jer samo borbeni igrači, koji imaju m....oni mogu igrati danas vrhunski rukomet, inače ne, zaključio je Červar.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije