Street Soccer u Mostaru

Centar 2: Postavljaju se reflektori i bankine na igralište

24.05.2023.
u 15:45

Radovi na popularnom igralištu "Virus" u Centru 2 danas su u punom jeku za pripremu turnira u uličnom nogometu. U tijeku je postavljanje reflektora, kao i bankina kojima će biti ograničeno igralište. Provode se i radovi na uređenju cijelog prostora oko terena kako bi svi oni koji od petka do nedjelje budu pratili natjecanje imali priliku doći na praktički novo igralište.

Inače, jedan od ciljeva organizacije turnira je taj da se na ovom igralištu u Centru 2 stvore bolji infrastrukturni uvjeti, da samo igralište bude pravilno osvijetljeno i uređeno kako bi ga žitelji Centra 2 mogli bolje i učestalije koristiti tijekom cijele godine.

Od petka do nedjelje posjetite Street Soccer (3 vs 3) turnir u organizaciji TO Centar 2. Turnir će se održati u mostarskom kvartu Centar 2, na igralištu između “zelene” i “žute” zgrade, popularno “Virus” igralište. Turnir će se održati od 26. (petak) do 28. svibnja (nedjelja). Za natjecanje u objema konkurencijama prijavljeno je više od 30 momčadi, a uslijed velikog zanimanja za turnir organizatori ovaj put nisu ni mogli prihvatiti sve prijave. 

"Vidimo se u Centru 2 na turniru uz slogan #svinaigralištecentradva", poručuju organizatori.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije