Rezultat 4:1

Celta demolirala Barcelonu i s Realom dijeli vrh Primere

Mateo Kovačić
UESyndication/PIXSELL
23.09.2015.
u 23:53

Celta Vigo uništila je Barcelonu na svom terenu nanijevši joj težak poraz od 4:1. i stigla na drugo mjesto Španjolske lige s 13 bodova, četiri pobjede i remijem, koliko ima i prvi Real s boljom gol razlikom. Domaćini su od početka igrali kao da su oni Barcelona u najboljim danima, a vodstvo je stiglo u 26. minuti preko Nolita. Na 2:0 povisio je Aspas koji je prebacio Ter Stegena koji je ponovno izišao sa svojih vrata, a primanje takvih golova već mu postaje pravilo. Na 3:0 Aspas je povisio ponovno nakon prebacivanja Ter Stegena. Neymar je u 80. smanjio na 3:1, ali Guidetti matira Ter Stegena u 83. minuti za konačnih 4:1. Ivan Rakitić igrao je od 66. minute, tako da nije izravni krivac za težak poraz.
A prvi u Španjolskoj sada je Real Madrid koji je na gostovanju kod Athletic Bilbaa slavio rezultatom 2:1. Oba gola postigao je Karim Benzema, a za Bilbao je strijelac bio Sabin. Cijelu utakmicu za Real odigrao je Luka Modrić, a Mateo Kovačić igrao je do 89. minute. Kova je u prvom poluvremenu imao dvije sjajne šanse. U 38. njegov udarac pod gredu brani Iraizoz, kao i u 42. kada je išao jedan na jedan. U situaciji za pobjednički gol kreator je bio Modrić koji je poslao loptu Iscu, a ovaj ju je proslijedio Benzemi za pobjedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?