zakopali sjekire

Casillas se vratio u Real Madrid

Iker Casillas
Reuters/PIXSELL
22.12.2020.
u 20:40

Iker Casillas se nakon nekoliko godina vratio u Real Madrid.

Legendarni golman odlučio je zakopati ratne sjekire i oprosti svom matičnom klubu to što ga je prije nekoliko godina gotovo „najurio“ sa stadiona Santiago Bernabeua i prihvatiti funkciju zamjenika generalnog menadžera Real Madrid fondacije.

Riječ je o organizaciji koju je osnovao „kraljevski klub“, a koja ima zadatak promovirati njegove vrijednosti širom svijeta i tako širiti popularnost, prenosi N1.

„Casillas je najbolji golman u povjesti Real Madrida i sa svim svojim osobinama je simbol našeg kluba. Za Real je čast što se kapetan vratio kući“, stoji u priopćenju.

Do ove suradnje je došlo pošto je čuveni golman prije nekoliko mjeseci odlučio pomiriti se s predsjednikom Reala Florentinom Perezom, koji je rekao da je ovom funkcijom želio da ga ubaci u sustav, kako bi kroz neko vrijeme napredovao i dobio neku drugu funkciju. Uz to Casillas će imati i neku ulogu savjetnika Pereza oko sportskih pitanja u klubu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?