Odbojka

Čapljinke osvojile turnir kadetkinja

odbojka
11.01.2016.
u 07:00

O pobjedniku turnira je odlučivala treća utakmica u kojoj su domaće odbojkašice bile uvjerljive pobijedivši mostarski Student 3:1

Odbojkašice Čapljine 2 pobjednice su turnira kadetkinja koji je održan u organizaciji OK Čapljina. Na turniru su nastupile ekipe koje se natječu u Prvoj federalnoj ligi, skupina A1, uz domaćina Čapljinu 2, još Ljubuški i Student iz Mostara.

Odbojkašice Stoca su u posljednji trenutak otkazale nastup na turniru kadetkinja. Turnir u Čapljini je odigran po bod sustavu. U prvoj utakmici domaća ekipa Čapljina 2 s 3:1 je svladala odbojkašice iz Ljubuškog.

Identičnim rezultatom (3:1), u drugoj utakmici i mostarski Student nadigrao je, na ovom turniru nedorečene Ljubušanke. O pobjedniku turnira je tako odlučivala treća utakmica u kojoj su domaće bile uvjerljive pobijedivši Student 3:1.

-Zadovoljan sam igrom naše ekipe koja je u Čapljini nastupila bez četiri standardne igračice na koje nećemo moći računati u nastavku prvenstva.

One su iskazale želju za prelaskom u Mostar, a mi im nismo htjeli praviti nikakvu smetnju u njihovom naumu. Međutim, to nikako ne znači da se odričemo visokih ambicija, naprotiv, nastojat ćemo izboriti kvalifikacije, a time i doigravanje za federalnu Superligu, kazao je Velija Krpo, pomoćni trener mostarskog Studenta, ističući kako su se već dali u potragu za pojačanjima za drugi dio sezone.

Zadovoljan je bio i trener Čapljinki Miloš Jelčić, inače i predsjednik Odbojkaškog kluba Čapljina, jer su i mlađe kadetkinje ovoga kluba na turniru potvrdile iznimnu nadarenost.

- Sve što treba ovim djevojčicama su utakmice. U našim uvjetima trebalo bi im tridesetak utakmica u sezoni, kako bi imale normalan razvoj.

Želja mi je da i ostali hercegovački klubovi organiziraju slične turnire kako bismo kroz utakmice, koje uvijek nose natjecateljski naboj, osigurali daljnji razvoj ženske odbojke koja je u Hercegovini sve popularnija.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije