Dretelj 2016.

Caffe Label nakon šesteraca “potopio” “admirale” iz Žita

22.07.2016.
u 07:14

Nogometaši Caffe bara “Label” iz Šuškova Naselja pobjednici su malonogometnoga turnira u čapljinskom prigradskom naselju Dretelj.

Raspucavanje

Label, u prijevodu na hrvatski marka koja jamči podrijetlo i kakvoću, do pobjede protiv Admirala iz Žita došao je nakon boljeg raspucavanja šesteraca. U regularnom dijelu susret je završen neodlučeno 1:1.

Poveli su “admirali” pogotkom Ivana Drežnjaka, gotovo s polovine terena. Cafe bar “Label”, koji je tijekom cijele utakmice imao inicijativu, uspio je izjednačiti polovinom drugog dijela preko Matea Kozarića, također udarcem iz daljine. Kako se do kraja rezultat nije mijenjao, konačnog pobjednika odlučili su šesterci, a spretniji su bili igrači Labela koji su na koncu slavili 4:3. Treće mjesto osvojio je čapljinski Caffe bar “Henessy” koji je s minimalnih 1:0 svladao “Estetik” iz Ljubuškog.

U dječjem dijelu turnira prvo mjesto odnijele su mlade nade HNK Višići koje su u finalu svladale Školu nogometa Limači Čapljina. Treće mjesto pripalo je domaćim nadama Dretelju, koji je s 3:1 svladao Školu nogometa Potkosa.

I dok su se sudionici finalnoga dijela turnira za mlade, uz pehare, morali zadovoljiti sokovima i sendvičima, seniorima su, osim pehara, podijeljene i nagrade.

Vrijedne nagrade

Pehar i novčanu nagradu od 2000 maraka pobjedničkoj momčadi Caffe bar “Label” uručio je Smiljan Vidić, načelnik Čapljine, pehar i 1000 maraka drugoplasiranom Admiralu Žito uručio je Pero Knežević, dopredsjedatelj Općinskog vijeća Čapljina. Trećeplasiranom Caffe baru “Henessy” pripala je novčana nagrada od 400 maraka, dok je četvrtoplasirani Estetik nagrađen sa 100 konvertibilnih maraka, koliko je zapravo i iznosila uplata za sudjelovanje na turniru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije