TRANSFERI

Bradarić u Cagliari, Vrsaljko u milanski Inter?!

Reuters/Pixsell
28.07.2018.
u 11:15

Rimski Lazio navodno je započeo pregovore s Milanom Badeljem

Uoči početka nove nogometne sezone svima je u interesu poboljšati redove. Prvi prijelazni rok tako je zaposlio klupske matematičare koji zbrajaju i kalkuliraju tko bi u odnosu kvalitete i kvantitete bio najbolja opcija za nadolazeću sezonu. 

Rade se detaljni proračuni baš kao oni državni, a nogometna burza i cijene igrača mijenjaju se stalno, posebice završetkom Svjetskog nogometnog prvenstva. Dosta se govorilo o Domagoju Vidi koji navodno odlazi u Liverpool, a sada je glavna zvijezda Filip Bradarić. 

Naime, Rijekin kapetan prvo je bio gotovo završen posao Bordeauxa, a onda se u cijelu priču upleo Cagliari. Talijanski novinari javljaju da je Bradarić pred dogovorom s klubom sa Sardinije. No, Talijani još nisu zadovoljili Rijekine financijske prohtjeve.

Nije sigurna ni budućnost Milana Badelja, koji je završio svoj put u Fiorentini. Slobodan je igrač, povezivalo ga se s Milanom. Navodno ga je tražio i ruski Zenit te lisabonski Sporting.

No, prema informacijama koje stižu iz Italije, čini se kako će ostati u Serie A jer je rimski Lazio započeo pregovore s našim veznjakom. 


A Talijani su izgleda zagrizli za Hrvate jer i Šime Vrsaljko bi trebao postati novi igrač milanskog Intera, javlja talijanski Sky Sport. Od ostalih transfera može se izdvojiti cilj Chelseaja da dovede vratara Pickforda koji je postao primarna želja kluba iz Londona.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?