Iz Borca odgovorili na optužbe

Borisu Raspudiću je ponuđeno nastupiti

10.12.2017.
u 10:00

Uprava FK Borac reagirala je na prozivku svog bivšeg kapetana Borisa Raspudića koji ih je u medijima optužio za nepravedan odnos prema njemu. Kolo prije kraja prvog dijela sezone Premijer lige BiH rukovodstvo ekipe iz Platonove priopćilo je kako će ekipu, uz njega, napustiti Bojan Puzigaća, Borislav Erić, Ivan Delić i Miloš Đorđević, što je posebno pogodilo dugogodišnjeg člana crveno-plavih. - Nogometna javnost u Banjoj Luci treba znati kako nam je svima žao zbog novonastale situacije u vezi s Borisom Raspudićem. Nitko nam ne treba naglašavati o kakvom je nogometašu i čovjeku riječ i iznimno cijenimo sve što je Raspudić učinio za Borac “ginući” na zelenom terenu dugi niz godina. Po objavljivanju transfer-liste kluba banjolučka nogometna javnost mahom je stala na jednu stranu bez provjere argumenata druge strane. Uprava je proteklih dana nudila Borisu Raspudiću posao u klubu, koji je on odbio, uz napomenu kako želi još igrati te da ima određene ponude klubova iz Premijer lige BiH i Prve lige Republike Srpske, ali da postoji mogućnost da nakon igračke karijere dođe do dogovora o tom pitanju. Naša ponuda za posao u klubu uvijek će biti na snazi, navedeno je u priopćenju Borca.

Iz kluba su demantirali da mu je zabranjeno trenirati s ostatkom momčadi i da ne može igrati protiv Širokog Brijega.

- Ponuđeno mu je nastupiti i na dostojan način oprostiti se od navijača, ali je to odbio uz obrazloženje da ne želi pogaziti svoje riječi, kao ni samog sebe. Raspudiću nisu, niti će ikad biti zatvorena vrata na Gradskom stadionu - dodaje se još u priopćenju.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije