rukomet

Borac se u budućnosti oslanja na mlade snage

rukomet
13.07.2016.
u 11:00

Nakon što su ostali bez titule prvaka Bosne i Hercegovine i natjecanja u regionalnoj SEHA ligi, u Borcu su se okrenuli stvaranju mladog igračkog kadra. Rukometni klub iz Banje Luke je doveo novog trenera, Crnogorca Ratka Đurkovića, koji će imati zadatak afirmirati mlade igrače. Borac je u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka doveo talentiranog vratara Armana Beširevića, inače povremenog reprezentativca BiH, te beka Gorana Daničića iz Prijedora, kao i Mirka Majića, mladog reprezentativca Crne Gore.

- U novoj sezoni imat ćemo mlad, ali jako kvalitetan kadar. Imamo svoje mlade igrače na većini pozicija i potrebno nam je iskustvo za natjecanje u Premijer ligi BiH, kazao je direktor Vladimir Branković. U Borcu s nestrpljenjem očekuju i povratak krilnog igrača Marka Ćeranića koji se oporavlja od teške ozljede ruke, dok se Srđan Mijatović nalazi na pripremama s reprezentacijom Srbije.

Dolazak u Banju Luku najavio je i Vladan Đurđević, rukometaš Sloge iz Doboja, ali on treba riješiti papire. Đurđević je sve dogovorio s Borcem, ali u Doboju ga ne žele pustiti bez obeštećenja. U klubu su zadržali Ratka Nikolića, Đorđa Ćelića i vratara Damira Efendića, dok se vratio bek Duško Hercegovac. Novak Mirko Majić ističe da zna dosta o Borcu.

-Očekujem da ću dosta napredovati u Banjoj Luci pod vodstvom Ratka Đurkovića. U klubu su mi rekli da ćemo u novoj sezoni imati mlad tim, ali da su ambicije biti u vrhu prvenstva BiH. Vjerujem da ćemo to i ostvariti, ističe Majić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije