RAZGOVORI SU U TIJEKU

Bombastičan transfer! Neymar se vraća u Barcelonu, i Rakitić u kombinaciji

DPA/Pixsell
18.06.2019.
u 10:50

U PSG-u su mnogo više očekivali od Neymara, pa ne skrivaju želju da ga prodaju stigne li nekakva primamljiva ponuda

Neymar se ovog ljeta vraća u Barcelonu!, piše brazilski dnevnik Globo Esporte. 

Katalonski klub je prije dvije godine PSG-u prodao brazilsku zvijezdu za 222 milijuna eura, a sada je želi natrag. Brazilski list tvrdi da pregovori već dugo traju i da će se sve znati za nekoliko tjedana. 

U PSG-u su mnogo više očekivali od Neymara, pa ne skrivaju želju da ga prodaju stigne li nekakva primamljiva ponuda.  Barcelona je Parižanima navodno ponudila 100 milijuna eura i jednog igrača po izboru, piše Globo Esporte. Među ponuđenim igračima je i Ivan Rakitić, a osim hrvatskog reprezentativca na popisu su još Ousmane Dembele i Samuel Umtiti. Raketa želi ostati na Nou Campu, ali u Barceloni smatraju kako za Ivan mogu dobiti veliku odštetu. 

Neymara ugovor s PSG-om veže do 2022. godine, a u njemu ne postoji odštetna klauzula kao što je imao u Barceloni. - Želim igrače koji će dati sve od sebe za klub i projekt koji smo u njemu postavili. Oni koji to ne žele ili ne razumiju, mogu ih samo pozdraviti! Nitko Neymara nije prisilio da potpiše za PSG. Znao je kamo dolazi i što se od njega očekuje. Znam da klub mora poštovati ugovore koje igrači imaju, ali mi gradimo veliku momčad - rekao je vlasnik PSG-a Nasser Al Khelaifi. 

Brazilska zvijezda dominira i na današnjim naslovnicama španjolskih medija. Mundo Deportivo donosi ogroman naslov na naslovnici 'Operacija' Neymar", a katalonski Sport je uz Neymarovu sliku napisao 'Vruće, vruće'. Nešto se ipak 'kuha'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije