Marca javlja

Bomba iz Madrida: Real nudi 160 milijuna eura za Mbappea!

SARAH MEYSSONNIER
24.08.2021.
u 21:58

Kako javlja Marca, Real je za Mbappea ponudio ogromnih 160 milijuna eura odštete, a iako to za njega u današnjem svijetu vrtoglavih cifri i ne bi bilo toliko puno, zapravo je gotovo pa sulud iznos jer Mbappeu ugovor ističe već sljedećeg ljeta

Real Madrid je krenuo po Kyliana Mbappea, javlja Marca. I to ovaj put ozbiljno!

Priča o Realu i Mbappeu stara je već nekoliko sezona, no ponovno se zakuhala po dolasku Lea Messija u PSG. Danima se pisalo kako mladi Francuz nije oduševljen dolaskom argentinske zvijezde. Sudari takvih ega otpočetka su se činili problematičnim za pariški klub, a Mbappeov ego nemalo je puta znao narušiti atmosferu u momčadi., prenosi 24sata.hr

Čelnici PSG-a tvrdili su kako je Mbappe ipak još njihov igrač te kako nema razloga da ne ostane. Francuz je tražio konkurentniju momčad, to je i dobio, tvrdili su tad iz uprave kluba i objašnjavali kako će on ostati. Međutim, očito su u međuvremenu shvatili kako neke stvari ne treba forsirati, a Real je tu našao svoju priliku.

Kako javlja Marca, Real je za Mbappea ponudio ogromnih 160 milijuna eura odštete, a iako to za njega u današnjem svijetu vrtoglavih cifri i ne bi bilo toliko puno, zapravo je gotovo pa sulud iznos jer Mbappeu ugovor ističe već sljedećeg ljeta, a on očito protiv odlaska nema ništa.

U Realu su optimistični kako će dovesti Francuza, a čini se kako su ga Parižani zaista spremni prodati. Mbappe neprestano izražava želju za odlaskom, a uručio je i odbijenicu na ponuđeni novi ugovor. PSG-u je svakako bolje uzeti 160 milijuna eura ovog ljeta nego sada ostati s nezadovoljnim igračem, a sljedeće godine - praznih ruku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?