mamić

Bolji smo, ali neće biti lako

Mamić
20.06.2016.
u 12:49

Dinamo će europski put u sezoni 2016/17. započeti protiv makedonskog prvaka Vardara. A takav je ždrijeb u modre odaje ipak donio određeno zadovoljstvo, pa i dozu optimizma, prenosi Goal.com. Nitko u Dinamu ne podcjenjuje suparnika, ali Zoran Mamić vjeruje kako je njegova momčad ipak kvalitetnija od Vardara...

"Osvojili su naslov u svojoj državi tako da su sigurno kvalitetna momčad i neugodan suparnik za kojeg se moramo dobro pripremiti. Pogledajte samo Europsko prvenstvo na kojem iz utakmice u utakmicu vidimo kako su uvjetno rečeno 'mali' sve bliže 'velikima' tako da danas više zaista nema laganih utakmica" kazao je Zoran Mamić, trener pa dodao:

"Naravno, mi smo favoriti, bolja momčad i vjerujemo u prolaz dalje. Znamo koji su naši ciljevi, u ovoj fazi natjecanja nema mjesta za popravak i cilj je što se bolje pripremiti te dočekati ove utakmice spremni. Sigurno da nećemo biti na vrhuncu forme, to na koncu nije niti cilj početkom srpnja, ali moramo biti jako dobri da bi ostvarili naše želje i prošli dalje."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?