pucnjava u splitu

Boksaču Tomasoviću prostrijelili nogu

Boksaču Tomasoviću
02.05.2016.
u 16:03

Oko 13 sati na Hitni kirurški prijem splitske bolnice dovezen je muškarac s prostrijelnom ranom noge, a neslužbeno se doznaje da se radi o boksačkom treneru i vlasniku zaštitarske tvrtke Marku Tomasoviću.

Pucnjava se dogodila na cesti u Velebitskoj ulici kada je metkom u nogu pogođen Tomasović koji je odmah prevezen u KBC Split gdje mu se još pruža prva pomoć. Za sada se ne zna težina ozljeda jer je ranjeni muškarac još na liječničkoj obradi, prenosi Hina.

Policija je odmah nakon liječničke dojave o pacijentu s prostrijelnom ranom započela kriminalističko istraživanje. Još uvijek nemaju osobu koja je pucala na Tomasovića koji je tada navodno bio u društvu jednog muškarca.

Mediji nagađaju da je do pucanjave došlo nakon što je Tomasović zajedno s drugim muškarcem otišao do osobe koja je danas na njega pucala kako bi razgovarali o incidentu u kojem je u noćnom klubu pretučen gost. No, policija dok traje potraga ne želi izlaziti u javnost s nikakvim informacijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?