Nogomet

Bojan Magazin postao novi trener Orašja

07.01.2017.
u 09:00

Momčad Orašja završila je jesensku sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH na vrlo dobrom 3. mjestu s 26 bodova, odmah do Travnika s 28 i vodeće Bosne koja ima 29 bodova, te s realnim izgledima da u nastavku sezone nastavi voditi borbu za prvo mjesto i Premijer ligu BiH

Kvalitetna vrsta

Napravljena je kvalitetna vrsta igrača i uz još malo dodatnih sredstava klub ima jako dobru perspektivu što se tiče mladih igrača koji zaslužuju da ih se postupno uvodi u igru. Odlaskom trenera Mate Neretljaka u Jajce, trenerska klupa Orašja ostala je ispražnjena, a jučer je uprava kluba riješila taj problem.

Bogata igračka karijera

Momčad Orašja preuzet će trener Bojan Magazin, koji je protekle jeseni vodio momčad Tekstilca iz Dervente, člana Prve lige Republike Srpske, i sezonu završio na četvrtom mjestu. Magazin je rođen u Konjicu, a u svojoj nogometnoj karijeri igrao je za Sutjesku iz Nikšića, Vojvodinu, Modriču, Leotar, Sarajevo i podgoričku Budućnost. Krajem protekle godine nagrađen je priznanjem najuspješnijeg nogometnog trenera dobojske regije za 2016. godinu.

U Orašju ističu kako su dobili kvalitetnog stručnjaka, a trenutačna pozicija na ljestvici pruža mogućnost ovom stručnjaku da se još više potvrdi u trenerskom poslu.

Za sada je izvjesno da su u zimskoj stanci momčad Orašja napustili Matijas Pejić (Travnik), Elvedin Aletić (Metalleghe) i Antonio Vidović koji će nogometnu karijeru nastaviti u Austriji. U klubu također ističu da će biti novih igrača, ali oslonac ekipe činit će domaći igrači, s tim da je prioritetno pružiti šansu mladim igračima i u predstojećim godinama klub može funkcionirati bez problema, što nije situacija kod drugih. Prva prozivka nogometaša Orašja zakazana je za ponedjeljak, 16. siječnja na stadionu Gol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije