objavili iz Pistonsa

Bojan Bogdanović se ozlijedio, propustit će dio priprema za novu NBA sezonu

Bojan Bogdanović
Jerome Miron/REUTERS
08.10.2023.
u 09:45

Mostarac se ozlijedio na treningu, a u cijeloj priči je sreća što ozljeda nije teže prirode. No sigurno je kako će propustiti najmanje tjedan dana priprema za sezonu koja počinje u noći s 24. na 25. listopada

Bojan Bogdanović neće igrati na prvoj pripremnoj utakmici Detroit Pistonsa uoči početka nove sezone. Večerašnji dvoboj protiv Phoenix Sunsa Bogdanović će propustiti zbog lakše ozljede desne potkoljenice, objavili su iz Pistonsa.

Mostarac se ozlijedio na treningu, a u cijeloj priči je sreća što ozljeda nije teže prirode. No sigurno je kako će propustiti najmanje tjedan dana priprema za sezonu koja počinje u noći s 24. na 25. listopada. Iako to nije službeno objavljeno, očekuje se kako će biti spreman za prvi službeni dvoboj Pistonsa.

Bogdanović ulazi u svoju desetu NBA sezonu s petim klubom. Do sada je odigrao 662 utakmice regularnog dijela sezone te ima prosjek od 15,6 poena i 3,6 skoka po utakmici uz 46% šuta te 39,4% za tricu, prenose agencije.

Pistonsi su se nadali da bi mogli dobiti prvi pick na draftu i Victora Wembanyamu. No u lutriji su završili na petom mjestu te doveli Ausara Thompsona, a od važnijih igrača ovog ljeta su došli Joe Harris i Monte Morris. No najvažnije za Pistonse je činjenica da je Cade Cunningham zdrav i spreman za sezonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije