Košarka

Bogdanović: S ovim kampom smo željeli mladima pružiti nešto više

Fena
28.06.2017.
u 07:15

Svečano otvorenje košarkaškog kampa pod nazivom “Bojan Bogdanović basketball camp Mostar 2017.” okupilo je 60-ak djevojčica i dječaka iz 20 bh. klubova. Kamp se održava još danas na terenima Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Mostaru.

Vrijedno iskustvo

Organizacijom ovog kampa poznati je mostarski košarkaš na neki način, kroz društveno koristan rad, pokazao svoju sportsku, ali i ljudsku veličinu.

- Ovaj kamp je nastao sasvim slučajno u razgovoru s trenerima koji me vode praktično cijeli moj život. Došli smo na ideju osnovati kamp i pokušati ponešto pružiti ovoj djeci, jer kada sam ja počinjao igrati košarku, ovako nešto slično nije ni postojalo u Mostaru – kazao je Bojan Bogdanović na svečanom otvorenju.

Bojan je i sam prenosio nešto od košarkaških vještina polaznicima.

- Ovo je možda kratko razdoblje za ono što bi mi mogli i voljeli raditi te pokazati ovoj djeci. Uz moje iskustvo i iskustvo trenera koji rade na kampu pokušat ćemo ovoj djeci usaditi neke radne navike jer to su još djeca od 12 ili 14 godina. Na taj će se način oni s nekim iskustvom vratiti u svoje klubove - dodao je popularni igrač.

Nažalost, svi oni koji se žele baviti košarkom u Mostaru nemaju baš neke sjajne uvjete. Svjestan je toga bio i Bogdanović, ali se on ipak odlučio prvi kamp održati u svom gradu.

Pomoć u sportskoj opremi

- Ovo je početak, a kao što sam odmah kazao, osobno bih volio da se pokrene nešto pozitivno u gradu da se ovi tereni malo po malo obnove zbog ove djece koja su se okupila. Moglo je tu biti još djece, ali imamo ta dva tri terena koja nisu mogla biti dovoljna za svu djecu koja su tu trebala biti - zaključio je Bogdanović.

Bogdanović je djeci osigurao komplete sportske opreme Adidas te nagrade za najuspješnije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije