Najplaćeniji hrvatski sportaš

Bogdanović potpisao novi unosan ugovor od gotovo 40 milijuna dolara

bojan bogdanović
Ivo Cagalj/PIXSELL
31.10.2022.
u 07:56

Mostarac će biti plaćen po novom ugovoru na kraju ove sezone, tijekom koje će zaraditi 19,5 milijuna dolara bruto (oko 10,8 milijuna dolara neto) pa bi u Pistonsima trebao ostati do kraja sezone 2024/25.

Iako novoj momčadi ne ide najbolje, Bojan Bogdanović (33) dobio je novu, podebljanu ponudu da ni ne pomišlja promijeniti je. Najbolji hrvatski košarkaš potpisao je dvogodišnje produljenje ugovora za 39,1 milijun dolara bruto, objavio je NBA insider Adrian Wojnarowski.

Mostarac će biti plaćen po novom ugovoru na kraju ove sezone, tijekom koje će zaraditi 19,5 milijuna dolara bruto (oko 10,8 milijuna dolara neto) pa bi u Pistonsima trebao ostati do kraja sezone 2024/25., piše 24sata.hr.

Detroit je Bogdanoviću, koji je najavio oproštaj od hrvatske košarkaške reprezentacije, peta momčad u najjačoj ligi svijeta nakon Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa, Indiana Pacersa i Utah Jazza.

Pistonsi su u lošem nizu od pet poraza, a Bogdanović je u izvrsnoj formi, zabio je 23 koša u prosjeku i čak četiri trice. Ukupno ih je ubacio 24 i po tome je četvrti igrač lige iza Stepha Curryja (30), Buddyja Bielda (29) i Desmonda Banea (25).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?