Houston novi dom

Bogdanović odlazi iz Brooklyn Netsa: Prijeći će u Rocketse?

Bojan
03.12.2015.
u 11:26

Bojana će zamijeniti Hrvatski reprezentativac u Rocketse bi trebao doći za razigravača Tya Lawsona. Bogdanović bi u Houstonu igrao uz Hardena i Howarda

Bojan Bogdanović vjerojatno će se iz kluba koji se teško bori za svaku pobjedu preseliti u momčad koja je jedan od favorita NBA lige.

Brooklyn želi mijenjati Bojana Bogdanovića, a Houston Rocketsi imaju igrača koji bi Netsima odlično došao. Nakon što su se riješili Derona Williamsa, Brooklyn je ostao na samo jednom playu, Jarretu Jacku. A Houston bi u zamjenu za Bojana poslao Tya Lawsona.

Bogdanović je prošle sezone nakon All Star vikenda imao šut bolji od 50 posto, a trice je pucao 43,5 posto. Ove sezone je dosta pao, u posljednjih devet utakmica zabija u prosjeku samo četiri loša uz šut od 25 posto. 

A od šutova za tricu ulazi mu mizernih 15 posto. Selidba u Houston ne bi mu teško pala jer bi se iz gubitničke momčadi preselio u klub koji je prošle sezone izgubio tek u finalu Zapada od kasnijih pobjednika Golden State Warriorsa. Bojan bi u Rocketsima igrao uz Jamesa Hardena i Dwighta Howarda.

I u Houstonu bi bili zadovoljni, riješili bi se igrača s godišnjim ugovorom od 12 milijuna dolara, a dobili Bojana s godišnjom plaćom od 3,5 milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije