ostaje kao savjetnik Uprave

Blaž Slišković više nije trener Zrinjskog

HŠK Zrinjski
07.06.2019.
u 13:10

Blaž Slišković u sljedećoj sezoni neće biti šef stručnog stožera HŠK Zrinjski.

Nakon nekoliko razgovora koji su vođeni po završetku prethodne sezone, donesen je zajednički zaključak da ugovor neće biti produljen s obzirom na realnu mogućnost, ali i otvorenu želju dosadašnjeg glavnog trenera da karijeru nastavi u inozemstvu, objavio je HŠK Zrinjski Mostar. 

HŠK Zrinjski se zahvalio Sliškoviću što je na otvaranju prethodne sezone pristao još jednom prihvatiti ulogu šefa struke, a cijeneći njegov veliki doprinos koji je ugradio u posljednje tri sezone, Klub mu je u razdoblju do pronalaska novog angažmana odlučio ponuditi ulogu savjetnika Uprave za sportska pitanja, što je Slišković prihvatio. 

Blaž Slišković je četvrti put šefom stručnog stožera HŠK Zrinjski imenovan 13. kolovoza 2018. godine, a u 34 službene utakmice upisao je 19 pobjeda, devet remija i šest poraza.

Sa Sliškovićem na klupi HŠK Zrinjski osvojio je dva posljednja naslova prvaka BiH, a iza njega su sveukupno rekordne 172 utakmice na klupi HŠK Zrinjski. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije