Kuća nogometa

Blatter se vratio u FIFA-u zbog žalbe na osmogodišnju suspenziju

Sepp Blatter
16.02.2016.
u 11:30

Sepp Blatter, dugododišnji predsjednik Svjetske nogometne federacije (FIFA), koji je zbog korupcije suspendiran na osam godina vratio se u sjedište svjetske kuće nogometa. On će biti saslušan zbog žalbe koju je uložio na suspenziju izrečenu od Etičkog komiteta FIFA.

Blatter je stigao u utorak rano ujutru u sjedište FIFA kako bi pokušao pred Žalbenim povjenerstvom oboriti odluku Etičkog komiteta donesenu u prosincu prošle godine, javlja Anadolija.

Michel Platini, predsjednik UEFA-e, koji je također suspendiran na osam godina jučer je došao na saslušanje povodom svoje žalbe. Njegovo saslušanje trajalo je čak osam sati, a Francuz je istakanu da je fokusiran na svoj usmeni dogovor s Blatterom da dobije plaću bez ugovora za razdoblje od 1999. do 2002. godine kada je radio kao njegov savjetnik. Platini je nakon saslušanja kazao kako očekuje kako će odluka o njegovoj žalbi biti donesena u četvrtak ili petak.

I Blatter i Platini su ranije rekli kako očekuju da će njihove žalbe pasti, te da će se potom obratiti Arbitražnom sudu za sport.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije