jedna od najvećih hrvatskih sportašica

Blanka Vlašić: U karijeri sam rušila letvice i rekorde, nikada ljude

HRT
24.09.2021.
u 20:45

Blanka Vlašić, jedna od najvećih hrvatskih sportašica svih vremena, iskreno i ljudski progovorila je o budućoj kandidaturi za predsjednicu Hrvatskog atletskog saveza. U tome će je, kaže, voditi isključivo srce, nikakvi drugi interesi.

- Više puta sam naglašavala kako mi je želja ostati u sportu i nakon završetka karijere. Srce je uz atletiku i svakako bi da ostanem tu, uz nju, na tom mjestu, rekla je Blanka za HRT, dodavši da je to nezavidan posao, ali ističe da voli izazove i da se veseli prilici.

U karijeri je, kaže, rušila samo letvice i sportske rekorde, nikada ljude oko sebe. Stoga će se, kaže, za nasljednicu predsjednika Ivana Veštića javiti nakon isteka njegova punog mandata za 14 mjeseci.

- Žao mi je da je riječ rušenje izašla u javnost. To nije dio mog vokabulara. Mislim da sam u pismu iskreno rekla da ne želim puč. U sportskom rječniku rečeno želim dizati ljestvicu, ne spuštati je, rekla je Blanka Vlašić.

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije