DIRLJIVA OBJAVA

Blanka Vlašić raznježila emotivnom čestitkom ocu: 'Hvala što me ohrabruješ na velike snove'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
22.07.2021.
u 19:21

"Sretan rođendan, tata. Hvala što me ohrabruješ na velike snove", napisala je proslavljena atletičarka Blanka Vlašić u sklopu rođendanske čestitke svom ocu Jošku.

Hrvatska proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (37) na svojem Instagram profilu uputila je rođendansku čestitku svom ocu i atletskom treneru Jošku Vlašiću. Joško je proslavio 65. rođendan, a kćer mu je uputila dirljivu objavu.

"Sretan rođendan, tata. Hvala što me ohrabruješ na velike snove", napisala je Blanka iznad njihove zajedničke fotografije. 

Foto: Instagram

Prije toga je u kratkom videu ispričala da ide u kupnju poklona za tatu te je dodala da joj je to izazovno, jer mu želi kupiti nešto što će koristiti svaki dan. "Vidjet ćemo što možemo naći", rekla je, ali ipak nije pratiteljima otkrila što je bio njezin izbor.  

Podsjetimo, ova uspješna atletičarka jako cijeni svoju obitelj, a dodatno je to pokazala ljetos kada je otišla na utakmicu brata Nikole u Dansku.

Inače, ona je postala i teta ljetos. Nikolina supruga Ana rodila je dječačića Nou. 

Inače, otac Joško je baš kao i Blanka, bio atletičar, a osim Blanke i Nikole ima još dvoje djece sinove Marina i Luku. dodajmo još da je državni rekorder u desetoboju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije