NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Blanka Vlašić nakon duljeg vremena javila se obožavateljima i pohvalila lijepom viješću

Blanka Vlašić
Milan Sabic/PIXSELL
30.05.2023.
u 07:49

Umirovljena atletičarka se pohvalila kako je njezin komplet sa Svjetskog prvenstva 2007. godine izložen u muzeju u Budimpešti.

Hrvatska umirovljena atletičarka Blanka Vlašić (39) jedno vrijeme nije se javljala na društvenim mrežama, a sada je to učinila te je za to imala poseban razlog. Naime, Blanka se pohvalila kako je njezin komplet sa Svjetskog prvenstva 2007. godine izložen u muzeju.

- Moj komplet sa Svjetskog prvenstva 2007. izložen je na izložbi u Museum of World Athletics u Budimpešti - napisala je Blanka na društvenim mrežama. Mnogi pratitelji su joj u komentarima uputili podršku. "Ikona", "Divotica", pisali su.

 

 

Podsjetimo, u ovom kompletu je Blanka u Osaki osvojila zlato i postala svjetska prvakinja u skoku u vis. Osigurala ga je skokom preko 205 cm iz trećeg pokušaja. Trenutno slavna Splićanka uživa u čarima majčinstva. Ona i njezin suprug Ruben van Gucht su se, čini se, dobro snašli. Njihov mališan Mondo raste, a s njim i obveze i veselje koje donosi roditeljstvo.

Njezine objave an društvenim mrežama ovih dana najviše se tiču uglavnom malenog Monda kojeg je rodila u studenom. Maleni je točno stigao na Blankin 39. rođendan, a bivša atletičarka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

- Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu - napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo.

Dodajmo da je Blanka je u svibnju prošle godine mnoge iznenadila kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka tada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije