Krstičević prvi favorit

Bivši treneri Hajduka i Dinama favoriti za klupu Zrinskog

'21.04.2013., gradski stadion, Koprivnica - 28. kolo MAXtv prve lige, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk. Miso Krsticevic. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
Foto: 'Marijan Susenj/PIXSELL'
02.01.2015.
u 09:47

Mjesto na čelu šefa struke aktualnog prvaka Premijer lige BiH Zrinjskog još uvijek je upražnjeno. U upravi mostarskog kluba sebi su zadali rok do 5. siječnja kada bi službeno predstavili novoga trenera. Neslužbeno se našlo puno imena u optjecaju, ali kako to uvijek biva, vjerojatno je u igri samo nekoliko ozbiljnih kandidata.

Dva ozbiljna kandidata

Navodno su u igri bila dva ozbiljna kandidata. Prema neslužbenim informacijama i našim saznanjima, kandidat broj jedan je Mišo Krstičević. Spomenuti hrvatski trener trenutačno nema angažman i navodno bi trebao preuzeti prvu momčad Zrinjskog. Naravno, ništa nije gotovo dok ova stvar dobije službenu dimenziju. Krstičević je kao trener vodio FK Tiranu te splitski Hajduk, dok je jedno vrijeme bio pomoćnik tadašnjeg hrvatskog izbornika Igora Štimca u reprezentaciji, što mu je ujedno bio i posljednji trenerski angažman.

Foto: 'Marko Prpic/PIXSELL'

Navodno, iz uprave Zrinjskog obavili su na Širokom Brijegu u jednom objektu i razgovor s Krunoslavom Jurčićem. Ishod razgovora nije poznat, ali logično je pretpostaviti kako je spomenuti trener bio u kombinacijama za preuzimanje klupe mostarskog premijerligaša.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije