Bivši hrvatski kapetan

Bivši suigrači zatrpali Darija Srnu porukama: 'Novi Guardiola'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
22.06.2019.
u 12:26

Mnogi njegovi bivši suigrači zaželjeli su Srni mnogo uspjeha na novom poslu

Bivši hrvatski kapetan Darijo Srna u petak je objavio kraj nogometne karijere. Vratio se u Šahtar gdje će biti pomoćni trener, asistirat će Luisu Castru. 

Mnogi njegovi bivši suigrači zaželjeli su Srni mnogo uspjeha na novom poslu. I dugogodišnji suigrač u reprezentaciji Mario Mandžukić uputio je svom prijatelju poruku podrške u trenerskoj karijeri.

'Puno toga zajedno u dresu, pa sam imao priliku izbliza vidjeti kakav si nogometaš, suigrač, kapetan i lider. Možeš biti ponosan na sjajnu karijeru, a ne sumnjam da ćeš nastaviti jednako uspješno na novom poslu. Sretno', napisao je Mandžukić na svom Instagramu. 

Vedran Ćorluka i Šime Vrsaljko pridružili su se čestitkama...

'Čestitke velikom igraču i još većem čovjeku na fenomenalnoj karijeri. Uvijek si mi bio primjer kako se igrač treba odnositi prema dresu kojega nosi. S velikim užitkom ću se sjećati svih naših zajedničkih trenutaka provedenih na terenu a i izvan njega. Bravo kapetane i ne sumnjam da ćeš u novoj ulozi biti na onoj razini na kojoj si bio kao i igrač. #legend #noviguardiola #kapetan', poručio je Vedran Ćorluka.

'Kapetane bila mi je čast igrati i učiti od tebe! Hvala ti na svemu. Želim ti uspjeh i sreću u onome sto dolazi', poruka je Šime Vrsaljka. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije