'TUGA SE NE MOŽE OPISATI'

Bivši reprezentativac Engleske srušio se na treningu Tottenhama i preminuo

asdds
Foto: PA/Pixsell
21.04.2017.
u 10:58

"Riječi ne mogu opisati tugu i šok koje osjećamo. Naše misli su s njegovom suprugom i obitelji", poručili su iz kluba.

Jedan od trenera Tottenhama Ugo Ehiogu (44) preminuo je u bolnici nakon što je jučer doživio srčani udar tijekom treninga. Vijest je objavljena jutros, a u engleskom prvoligašu zavladala je tuga.

Ehiogu je jučer vodio trening i odjednom se samo srušio. Brzo mu je pružena liječnička pomoć od strane klupskog osoblja, a onda je došla hitna pomoć i prevezla ga u bolnicu. Liječnici su se borili za njegov život, ali spasa mu nije bilo. 

"S velikom tugom objavljujemo da je preminuo Ugo Ehiogu, trener U-23 momčadi Tottenhama. Riječi ne mogu opisati tugu i šok koje osjećamo. Naše misli su s njegovom suprugom i obitelji", poručili su iz kluba.

Ehiogu je igrao na poziciji braniča, a postao je legenda Aston Ville za koju je nastupao od 1991. do 2000. 1996. godine s njom je osvojio Liga kup, što je 2004. godine ponovio s Middlesbroughom. U karijeri je još igrao za West Brom, Leeds, Rangers i Sheffield United, a skupio je i četiri nastupa za englesku reprezentaciju.

U Tottenham je kao trener došao 2014.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije