UDARAC ZA HRVATSKU

Bivši dinamovac i mladi vatreni prelomio: Igrat ću za BiH!

16.07.2017.
u 10:36

- Odlučio sam da ću igrati za Bosnu i Hercegovinu. Moji roditelji, djed i baka, svi su iz BiH - rekao je Šimunović

Jozo Šimunović, branič Celtica, definitivno je odlučio da će nastupati za nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Bivši igrač Dinama i rođeni Zagrepčanin igrao je za sve mlađe reprezentacije Hrvatske, ali nije nikada nastupio za seniorsku vrstu.
 

- Odlučio sam da ću igrati za Bosnu i Hercegovinu. Moji roditelji, djed i baka, svi su iz BiH. Nazvao me izbornik Mehmed Baždarević i nakon prvog razgovora dao mi je vremena da razmislim. Razgovarao sam sa svojom obitelji i donijeli smo odluku da obučem dres BiH. Kasnije sam opet razgovarao s Baždarevićem i to je bilo to. Čvrsto stojim iza svoje odluke i veselim se što ću se priključiti zmajevima - rekao je Šimunović za Sportske.ba.

Šimunović je uoči ove odluke bio svjestan da u skorije vrijeme neće dobiti priliku u hrvatskoj reprezentaciji gdje je konkurencija u obrani velika, dok Bosna i Hercegovina najviše problema ima u zadnjoj liniji. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije