Premier liga

Bilić uzeo bod na Anfieldu

bilic
Reuters/PIXSELL
11.12.2016.
u 21:10

Igrači Liverpoola u dvije utakmice sve dobro što su napravili ove sezone su uprskali. Nakon što su u prošlom kolu izgubili kod Bournmouthu 4:3 nakon što su vodili 3:1, danas su na Anfieldu u 15. kolu Premier lige odigrali samo 2:2 protiv West Hama.

Nije moglo bolje početi za redse koji su poveli već nakon pet minuta igre golom Lallane. No, čekićari su već do poluvremena okrenuli rezultat. Payet je u 27. minuti pogodio iz slobodnog udarca za 1:1, a u 39. minuti Antonio je iskoristio lošu reakciju obrane redsa te je lagano zabio za 2:1, piše Goal.

Klopp je na poluvremenu odlučio u svlačionici ostaviti Dejana Lovrena, koji je imao nekoliko nesigurnih intervencija u prvih 45 minuta, a priliku je dobio Klavan.

Liverpool je do izjednačenje stigao u 48. minuti kada je Origi iskoristio grešku Randolpha. Do kraja utakmice redsi su imali terensku inicijativu, ali pravih prilika nije bilo pa je Slaven Bilić odnio veliki bod s Anfielda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije