TRESE MU SE STOLICA

Bilić u teškoj situaciji: Moram sjesti s predsjednikom i raspraviti o porazu

Slaven Bilić
Getty Images
05.11.2017.
u 07:13

Uvijek vjerujem u sebe, drugačije ne bih bio ovdje - rekao je Bilić

Imam li podršku uprave? Teško mi je o tome sada pričati. Moram sjesti s predsjednikom i raspraviti o ovom porazu. Ovo je drugi poraz kod kuće u nizu, jako teška situacija za mene - rekao je trener West Hama Slaven Bilić nakon domaćeg 4:1 poraza od Liverpoola, piše Goal.

- Uvijek vjerujem u sebe, drugačije ne bih bio ovdje. Dobro smo krenuli u prvih 20 minuta, točno onako kako smo željeli, ali onda primili dva jeftina gola. Težak poraz za nas - rekao je Bilić pa dodao:

- Trebali smo se bolje braniti, nema isprike kada primite nakon vašeg kornera. Na ovoj razini teško se vratiti nakon što gubite 2:0 - zaključio je trener čekićara.

- Dobar osjećaj nakon ovakvog rezultata. Promijenili smo pristup, okrenuli se kontrama, da iskoristimo našu brzinu i briljantno zabili prvi gol, započeo je trener Liverpoola Jürgen Klopp.

- Sjajno smo odigrali. Nisam siguran jesam li ikad vidio igrača kao Firmino koji je odigrao takve tri utakmice u takvom intenzitetu.

- Pobjede 3:0, 3:0, 4:1, stvarno dobar tjedan. Dobro da dolazi reprezentativna pauza.

Otkrio je Nijemac i da je Gini Wijnaldum stigao u London, ali bez kopački.

- Znali smo da nema šanse da zaigra, ali smo ga doveli jer je bliže Amsterdamu, gdje će odletjeti da vidi liječnika.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije