WBA opet poražen

Bilić razočaran: Ne, to nismo bili mi

Slaven Bilic
18.07.2020.
u 07:42

Slaven Bilić i njegov WBA nisu odradili posao kako su zamislili kolo prije kraja u drugom razredu engleskog nogometa i više ne ovise sami o sebi kad je u pitanju direktan plasman u Premiership. Poraženi su 2-1 na gostovanju kod Huddersfield Towna u susretu 45. kola...

"Jednostavno, nismo postojali kad smo najviše trebali. Kad je bilo najbitnije, kad je bilo najvažnije, nismo bili pravi", rekao je Slaven Bilić za klupsku stranicu poslije poraza.

Bilić je razočaran partijom koju su pružili njegovi igrači.

"Nismo se dobro branili, a niti igrali generalno. Bili su fizički ispred nas. U duelima su bili bolji, čak i u distribuciji lopte. Ne, to nismo bili mi", izjavio je bivši hrvatski izbornik.

I ne zna što im se dogodilo.

"Bit ću iskren i reći ću da jednostavno ne znam! Sve je izgledalo dobro. Jedino što možda mogu reći je da smo se srušili pod pritiskom očekivanja. Cijelu sezonu igramo dobro i znamo da želimo učiniti nešto veliko, i kada se to ne dogodi pod pritiskom, onda se osjećaš prazno, razočarano i frustrirano", zaključio je Slaven.

Na pressici je također bio emotivan:

"Jesmo li prava momčad? Jesmo li pravi karakteri? Ili samo dobri kad sve ide kako treba. To moramo saznati kroz utakmice koje dolaze!", rekao je i dodaje:

"Teško je pričati o onome što se dogodilo večeras, ali na kraju dana imamo samo dvije opcije. Možemo tugovati ili prihvatiti drugu šansu koju imamo. Moramo se pripremiti za utakmicu s QPR-om i play-off.", zaključio je Bilić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije