Intervju za BBC

Bilić: Dobra sezona dovesti će navijače na Wembley

Soccer - Barclays Premier League - Arsenal v West Ham United - Emirates StadiumWest Ham United manager Slaven Bilic celebrates victory after the Barclays Premier League match at the Emirates Stadium, London.Andrew Matthews Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
Autori: VLm, Telegraf
13.08.2015.
u 17:20

Hrvatski trener i bivši izbornik Slaven Blić za BBC je progovorio o očekivanjima u ovoj sezoni, prenosi Telegraf. Ovo je zadnja sezona koju će taj klub odigrati na starom stadionu, Upton Parku, prije preseljenja na Wembley koji ima kapacitet od 90 tisuća mjesta, a dosadašnji dom West Hama imao je 35 tisuća, što je više nego duplo manje.

“Svaka sezona u Premier ligi je posebna za svaki klub. Ova je posebno specijalna za nas jer nam je zadnja na stadionu Upton Park, prije nego što se preselimo na novi stadion. Tako da nam je potrebna dobra sezona. Treba nam stabilnost i moramo privući ljude da nas gledaju na novom stadionu”, poručio je Bilić.

Hrvatski strateg pohvalio je svoje prethodnike, pogotovo zadnjeg trenera Sama Allardycea. “Napravio je sjajan posao i ostavio mi odličnu momčad”, izjavio je Bilić, čija je momčad u prvom kolu Premier lige svladala favorizirani Arsenal. “Nećemo se zanijeti zbog jednog ili dva dobra rezultata. Svaki tjedan nas očekuje novi izazov u možda i najtežoj ligi na svijetu, ali za to smo spremni”, rekao je hrvatski strateg.
Nogometaše West Hama u 2. kolu engleskog prvenstva očekuje ogled protiv Leicestera. Obje su momčadi slavile na otvaranju Premierlige, a menadžer londonske momčadi Slaven Bilić spreman je preuzeti taktiku suparničkog kluba kojom bi inspirirao svoje igrače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije