'SUZE PONOSA'

Bild: Hrvatska se pokazala kao najbolji gubitnik svih vremena

16.07.2018.
u 14:12

- Suze. Suze ponosa. Finale Svjetskog prvenstva za Hrvate je završilo onako kako je i počelo kad se čuo zvuk nacionalne himne: s djetinjom nevjericom da je Hrvatska dio takvog spektakla koji je gledao cijeli svijet

Povijesni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojila srebro odjeknuo je u svijetu. 

Ugledni njemački Bild tako piše članak pod naslovom: 'Najbolji gubitnici svih vremena'.

- Suze. Suze ponosa. Finale Svjetskog prvenstva za Hrvate je završilo onako kako je i počelo kad se čuo zvuk nacionalne himne: s djetinjom nevjericom da je Hrvatska dio takvog spektakla koji je gledao cijeli svijet - piše njemački dnevnik u uvodu.

Ističu i sjajnu atmosferu u Splitu.

- Službeno, 6000 navijača okupilo se na javnom gledanju pored gradskih vrata. Još toliko ih se nalazilo iza, paralelno s ekranom, pa nisu ni vidjeli što se u Moskvi događa, ali željeli su biti tamo - pišu Nijemci pa zaključuju: 

- Nitko nikada neće zaboraviti ovaj povijesni dan u maloj, mladoj, a ipak ponosnoj Hrvatskoj. Nakon rezultata 2:4 počeo je veliki finalni tulum, a poražena zemlja pokazala se kao najbolji gubitnik svih vremena. Miran, pun poštovanja za protivnika i bez zamjerki što su propustili veliku šansu. Kao velika obitelj, pozlatili su svoju srebrnu noć. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?