“Ti ćeš mi nešto, brko?”

Bijesni Baka Slišković galamio na novinara

23.05.2017.
u 20:15

Rasprave oko penala koji je dosuđen u korist Zrinjskog na utakmici s Radnikom ne prestaju, a sada se pojavila i snimka sa press konferencije nakon utakmice. Na presici se trener Zrinjskog Baka Slišković sukobio s jednim novinarom kojem je zbog pitanja o spornom penalu ljutito poručio da nije objektivan.

“Znate reći:’Izmislio penal’, a ne znate reći: ‘Što je dao crveni karton?”. Pogledaj situaciju kod crvenog kartona. Zašto to ne pogledaš? Drugačije bi bilo da smo igrali sa 11 igrača na 35 minuta do kraja. Zašto ste neobjektivni? Govorite jednu stranu, a nećete da kažete drugu stranu”, kazao je ljutiti Slišković, a nakon nekoliko britkih replika novinara, koji nije odustajao, pale su i teške riječi, pa čak i prijetnje, piše Index.hr.

U posljednjem kolu 28. svibnja Zrinjski dočekuje Slobodu, Željezničar kod kuće čeka Radnik, a Sarajevo gostuje kod Krupe. Sve ovisi od momčadi iz Mostara, a njen kiks čekat će rivali iz Sarajeva.

Cijelu žustru raspravu možete pogledati u video prilogu OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije