Kvalifikacije za EP

BiH bolja od Andore pogocima Bičakčića, Džeke i Lulića

'dzeko_nnn_161013_max'
Foto: ''
06.09.2015.
u 22:20

Slijedi žestoka borba s Izraelom za treće mjesto

U 8. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj u skupini "B", reprezentacija BiH je bila bolja od Andore rezultatom 3:0. Nakon pobjede u Zenici bh. nogometaši zadržali su kakve-takve šanse da se barem dokopaju dodatnih kvalifikacija i na taj način pokušaju se plasirati na Euro iduće godine. Više od 7 tisuća gledatelja na Bilinom polju svjedočilo je dobroj igri bh. repke. Prvi pogodak nakon ubačaja Miralema Pjanića postigao je Ermin Bičakčić u 14. minuti. Nakon pola sata već je bilo 2:0. Zabio je Edin Džeko. Na koncu prvog poluvremena pobjedu zaključuje Senad Lulić, također nakon kornera. Nastavak utakmice donio je i dva crvena kartona. Prvo je Muhamed Bešić burno reagirao nakon starta Ayale, a samo minutu kasnije pocrvenio je i Victor Rodriguez kod Andore.

BiH sada ima 11 bodova, a do kraja kvalifikacija očekuje na domaćem terenu prvoplasirani Wales, a u posljednjem kolu ide na gostovanje na Cipar.

Wales i Belgija za BiH su nedostižni, no ne i Izrael koji je trenutno na trećem mjestu s dva boda više od BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije