Silvio prelomio:

Berlusconi će prodati 70 % dionica Milana

 Silvio Berlusconi
27.04.2016.
u 18:28

  Dugogodišnji predsjednik Milana i bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi prodat će 70 posto kluba kineskim investitorima, a do kraja godine trebao bi i ostalih 30 posto, prenosi većina talijanskih medija, uključujući one glavne Gazzetta, Tuttosport i Corriere.

Već neko vrijeme se provlači sapunica oko prodaje Milana, zadnji koji je trebao prezueti slavni talijanski klub bio je tajlandski biznismen Bee Taechaubol . No nakon višemjesečnog "navlačenja" i pregovaranja dogovor je otpao. Momentalno su se pojavile sumnje da je Silvio Berlusconi "mazao" oči javnosti i da je preko Taechaubola oprao vlastiti novac, prenosi 24sata.hr

No kako sada stvari stoje, izgleda da je kontroverzni Berlusconi konačno popustio pod pritiskom javnosti, uprave kluba, navijača, ali i vlastite djece.

Nakon dugih i mukotrpnih sastanaka konačno je došlo do dogovora - Berlusconi će s kineskom grupom, koju predvodi Jack Ma , prvi Kinez koji je dospio na Forbesovu listu najbogatijih ljudi na svijetu, 18. najbogatiji čovjek na svijetu i najbogatiji u Kini, potpisati predugovor za vikend.

Također, kao jedan od potencijalnih ulagača spominje se i Robin Li , šesti najbogatiji čovjek u Kini. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije