TENISAČ GERARD

Belgijac usred turnira završio u bolnici zbog srčanih problema

02.09.2021.
u 11:12

Belgijski paraolimpijac Joachim Gerard (32) hitno je hospitaliziran u jednoj tokijskoj bolnici zbog sumnje na srčane probleme.

Belgijskom tenisaču u kolicima koji je sudjelovao na Paraolimpijskim igrama u Tokiju, u srijedu navečer je u Selu pozlilo.

Hitna pomoć je brzo je stigla i odvela ga u bolnicu gdje je došao k svijesti, a prvi pregledi pokazuju na kardiološki problem. "Gerard mora ostati u bolnici radi daljnjeg promatranja i pregleda," objavio je Belgijski paraolimpijski odbor zamolivši sve da poštuju Gerardovu privatnost i njegove obitelji.

Gerard je svjetski broj tri u singlu, a do sada je osvojio Australian Open i Wimbledon u kolicima, a na posljednjim POI u Rio de Janeiru je osvojio broncu.

U Tokiju je ispao u trećem kolu singla, te u četvrtfinalu parova zajedno s Jefom Vandorpeom. Međunarodni paraolimpijski odbor (IPC) je poželio belgijskom tenisaču brzi oporavak.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije