Reprezentacija BiH

Baždarević: Moramo raditi svoj posao, ali napetost se osjeti

24.03.2016.
u 07:00

Što se tiče sigurnosti, vjerujem kako će sve biti u najboljem redu. Mi smo u hotelu, sve se odvija normalno i mislim kako neće biti nikakvih problema, zaključio je Baždarević

Okupljanje nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine u Luksemburgu odvija se prema planu. Ipak, određenih poteškoća je bilo, a pritom prvenstveno mislimo na maglu zbog koje bh. reprezentativci nisu mogli poletjeti iz Sarajeva za Zürich, pa su morali tražiti alternativne načine za prijevoz do odredišta.

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević ipak je optimističan i uvjeren kako će sve proći bez većih problema.

Raditi svoj posao

- Malo će kasniti igrači koji dolaze iz Sarajeva - Džeko, Zukanović, Cocalić, Višća, Duljević i Graovac, te Bešić i Burić čiji let iz Münchena kasni. Vjerujem kako će sve proći u najboljem redu, te da ćemo večeras (sinoć; op.a.) kompletni obaviti prvi trening, izjavio je izbornik BiH. Baždarević očekuje kako će utakmica protiv Luksemburga proći bez problema, ali naglašava kako se i u Luksemburgu osjeti napetost zbog terorističkih napada u Bruxellesu.

- Mi se moramo spremiti na najbolji mogući način i raditi svoj posao. Što se tiče sigurnosti, vjerujem kako će sve biti u najboljem redu. Mi smo u hotelu, sve se odvija normalno i mislim kako neće biti nikakvih problema, zaključio je Baždarević.

Prilika za napredak

Anel Hadžić također je optimističan pred prijateljske utakmice zmajeva.

- Radujem se svakom okupljanju i svakoj utakmici. Sretan sam što ću ponovno vidjeti prijatelje, a što se tiče idućih utakmica, sigurno će nam dobro poslužiti u ovom razdoblju.

Na svakoj utakmici možemo naučiti nešto novo i napredovati, kazao je Anel Hadžić.

Utakmica između Luksemburga i BiH bit će odigrana u petak, 25. ožujka, u 20.15 sati, dok je dvoboj sa Švicarskom na rasporedu četiri dana kasnije.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije