Metalleghe BSI

Bašić: Svjesni smo da domaćin u utakmici protiv nas želi doći do prve prvenstvene pobjede, ali i mi imamo svoje planove

07.08.2016.
u 10:00

U okviru trećeg kola nogometne BH Telecom Premijer lige BiH, jajački Metalleghe BSI u nedjelju gostuje u Doboju kod Kaknja. Nakon uvodne pobjede u Zenici i poraza od Krupe, nogometaše Metalleghea BSI očekuju dva gostovanja u četiri dana, u Kaknju pa u Vitezu.

Prvo iskušenje je nedjeljni dvoboj protiv Mladosti u Kaknju gdje će kraljevi pokušati doći do povoljnog rezultata i u Jajce se vratiti bar neporaženi.

-U prvom kolu imali smo i sportske sreće, dok je u drugom ona bila na strani Krupe. Zadovoljni smo saldom od tri boda iz prva dva susreta, a ako i u sljedeća dva ostvarimo isti učinak, start bi mogli ocijeniti iznimno uspješnim. Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja pokazala je da je čvrsta i iskusna ekipa i pred nama je jedan neizvjestan i težak susret, istaknuo je jučer na press-konferenciji Siniša Dujaković, desni bočni nogometaš jajačkog premijerligaša.

-Poraz od Krupe nije poremetio naše planove i ozračje u momčadi. Vrijedno smo trenirali proteklih dana i imamo vjeru u sebe i svoju kvalitetu.

Obećavamo da će, tko god bude igrao, dati posljednji atom snage kako bismo izborili što bolji rezultat za nas, dodao je iskusni stoper Toni Pezo.

Inače, redove kraljeva napustili su stoper Faris Fejzić i lijevi bočni Admir Goloman, koji su otišli na posudbu u NK Travnik. Trener Nermin Bašić na raspolaganju ima sve nogometaše.

-Gledao sam Mladost u nekoliko navrata, to je jedna kvalitetna ekipa koja je iskusnija od nas za jednu sezonu igranja u Premijer ligi BiH. Svjesni smo da domaćin želi doći do prve prvenstvene pobjede, ali i mi imamo svoje planove. U Kakanj idemo igrati nogomet, da taktičke zamisli s treninga pretočimo u djela i obradujemo svoje navijače, podcrtao je strateg Metalleghea Nermin Bašić.

Meč Mladost – Metalleghe BSI igra se danas od 17 sati i posljednji je dvoboj u ovom kolu. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije