nije ispunio ugovor

Barcelona tuži Neymara!

Getty Images
22.08.2017.
u 18:36

Barcelona je objavila da će poduzeti zakonske akcije protiv Neymara. Po njihovim tvrdnjama, Brazilac nije ispunio svoj ugovor.

Neymar je nedavno u rekordnom transferu napustio Barcelonu i otišao u PSG koji je s 222 milijune eura aktivirao njegovu otkupnu klauzulu, piše Goal.

Iako je La liga prijetila da neće prihvatiti novac od Francuza, ništa nije moglo biti napravljeno, a Neymar je u nedjelju imao debi iz snova pred domaćim navijačima - zabio je dva gola, upisao dvije asistencije i izborio jedanaesterac. 

Nakon utakmice je kritizirao Barceloninu upravu, a dva dana kasnije ga je dočekala službena obavijest u kojoj je bivši klub najavio tužbu.  Katalonci su najavili tužbu protiv Neymara tešku najmanje 8.5 milijuna eura.

Barcelona slučaj temelji na činjenici da je Neymar u listopadu prošle godine potpisao novi ugovor do 2021. godine, a nadaju se da mogu isposlovati da im Brazilac vrati bonus za produženje, kao i 8.5 milijuna odštete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije