Nou Camp

Barca 'peticom' Sociedadu do polufinala Kupa kralja

Barcelona
Getty Images
27.01.2017.
u 08:36

Barcelona se u finalu 115. polufinala Kupa kralja pridružila Atletico Madridu, Celti Vigo i Alavesu.

Barcelona je u utakmicu s Real Sociedadom ušla s prednošću od 1:0 iz prvog susreta, a iako su se gosti dva puta vraćali na jedan pogodak zaostatka, Katalonci su slavili s 5:2 i tako izborili polufinale Kupa kralja.

Nou Camp je eksplodirao u 17. minuti kada je Denis Suarez postigao pogodak nakon asistencije Luisa Suareza. Pogodak je to kojeg će pratiti kontroverze jer prije Barcine akcije Suarez nije svirao očigledan Umtitijev prekršaj nad Prietom, piše Goal.

Ostalo je to jedino vrijedno spomena iz prvoga dijela, a u nastavku igre je uslijedilo šest pogotka.

U 55. je minuti Leo Messi povisio prednost na 2:0 s bijele točke nakon što je Martinez srušio Neymara u kaznenom prostoru.

Samo šest minuta je trebalo Sociedadu da se vrati u život, nakon sjajne akcije je pogodak postigao Juanmi. Odmah je odgovorio Luis Suarez i minutu kasnije je povisio na 3:1.

Na novi pogodak nismo trebali dugo čekati. Willian Jose je zabio glavom u 73. minuti za 2:3, a to je bilo i posljednje što su mogli napraviti protiv Barce.

Sve sumnje oko pitanja pobjednika, ako ih je uopće i bilo su razriješili Arda Turan i Denis Suarez golovima u 80. i 82. minuti.

Ivan Rakitić je utakmicu započeo s klupe, a priliku je dobio u 66. minuti.

Barcelona se u finalu 115. polufinala Kupa kralja pridružila Atletico Madridu, Celti Vigo i Alavesu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije