na odmoru

Barbarez uživa na bh. planini: Na Vlašiću pronašao svoju oazu mira

Sergej Barbarez
Instagram
20.01.2024.
u 13:50

Legendarni bosanskohercegovački nogometaš Sergej Barbarez (52) stigao je na Vlašić na odmor, a forografije je podijelio na Instagramu.

Poznati nogometaš živi na relaciji Hamburg - Mostar i ne sreće se često u drugim bh. gradovima, ali ove zime je odlučio opustitri se na bh. planinskoj ljepotici gdje u sniježnim danima mnogi traže svoju oazu mira.

 

Foto: Instagram

 

Barbarez je ponikao u mostarskom Veležu, a dubok trag ostavio je u njemačkim klubovima Hanoveru, Union Berlinu, Hansi, Borussiji Dortmund, HSV-u i Bayeru iz Leverkusena, prenosi Klix.ba

Službena stranica Bundeslige odabrala je Barbareza u idealni tim ekipe HSV-a svih vremena, a 2001. godine bio je najbolji strijelac Bundeslige sa 22 gola.

Za reprezentaciju BiH je debitirao 14. svibnja 1998. godine protiv Argentine. Odigrao je 47 utakmica i postigao 17 golova, a posljednji susret odigrao je 7. listopada 2006. godine u Moldaviji.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?