bivši izbornik bih

Baka Slišković progovorio o izjavi vezanoj za fotografiju s Guardiolom

02.04.2020.
u 09:28

Već neko vrijeme na premijerligaškim terenima ne gledamo Blaža Sliškovića.

Bivši izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, legenda Veleža i Hajduka, od 2019. sjedi na klupi ekipe Kitchee SC iz Hong Konga.

Nedostaju komentari legendarnog Bake nakon utakmica PLBiH, a u velikom razgovoru za Sportske novosti nekada sjajni nogometaš prijestio se vremena kada je igrao za talijansku Pescaru.

Dijelio je Slišković tada svlačionicu sa sadašnjim trenerom Atalante Gian Pierom Gasperinijem.

Foto: Facebook/TS Auris

- Igrali smo skupa u Pescari, u to vrijeme bio je kapetan. Onda mi jedna stara prijateljica na to napiše post "Baka, svi su uz tebe uspješni"... Ja joj odgovorim: "Ja, nažalost, nisam", ha-ha... Ali smo se sjetili da sam bio prvak bivše države u plivanju. Zaista jesam... Moramo se malo šaliti - kazao je Slišković, prenosi Faktor. 

Naravno, morao je Baka prokomentirati i fotografiju sa sadašnjim menadžerom Manchester Cityja Pepom Gaurdiolom, na sličan način na kakav je znao prokomentirati suđenje na premijerligaškim terenima.

Kad se fotografirao s Pepom Guardiolom, napisao je: "Meni je to sekunda, a njemu uspomena za cijeli život".

- Tad je došao iz Barcelone u Bresciju, a ja sam iz Francuske došao u Pescaru. Tada smo igrali jedan protiv drugoga. A znate li kako je on znao za mene? Manuel Estiarte, legendarni vaterpolist, tada je igrao vaterpolo za Pescaru, pa sam s njim veliki prijatelj. S njim je u Pescari tada igrao i Dubravko Šimenc. Gotovo dvije godine smo Estiarte i ja bili nerazdvojni. On je sada desetak godina savjetnik Pepa Guardiole. Tako smo se Pep i ja upoznali - ispričao je Baka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije